Sammenlign forsikring

Spar penger på å sammenligne en eller flere forsikringer som du allerede har eller nye forsikringer.

Bilforsikring

Kjøretøyforsikring

Helse- og livsforsikringer

Bolig- og verdiforsikringer

Dyreforsikring

Så enkelt er det

Fyll ut skjema Dugnadstilbud - Sammenligning av dugnad

1. Velg tjeneste

Velg tjenester du vil spare penger på og fyll ut informasjonen.

Motta tilbud Dugnadstilbud - Sammenligning av dugnad

2. Tilbud innhentes

Vi innhenter tilbud fra ulike leverandører som passer dine behov og informasjon best.

Velg dugnadsavtale Dugnadstilbud - Sammenligning av dugnad

3. Penger spart

Få oversikt over alle tilbudene og velg det tilbudet som passer best for deg.

Norges største sparetjeneste

Mimoni er stedet hvor du kan sammenligne priser på mange forskjellige tjenester som bilforsikring, forbrukslån, mobilabonnement og boliglån.

Check100% gratis og uforpliktende

CheckRaskt og enkelt

CheckUavhengig og nøytral

«Jeg sparte tusenvis av kroner med Mimoni! Jeg var skeptisk da jeg ba om uforpliktende tilbud, men er veldig glad for at jeg gjorde det. Jeg ba om tilbud for alle mine månedlige kostnader og nå sparer jeg flere tusen hver eneste måned. Anbefaler Mimoni til alle som vil spare penger raskt og enkelt!»

– Mimoni kunde

Hva er forsikring?

Forsikring er en avtale mellom en forsikringstaker, det vil si deg som kjøper et løfte om å kompensere for økonomisk tap, typisk i forbindelse med en ulykke. Denne kompensasjonen for økonomisk tap er et forsikringsselskaps ansvar, og de vil hjelpe deg med å komme tilbake på hesten hvis du er i denne uheldige situasjonen på en beklagelig måte.

Hva bestemmer forsikringsprisen min?

Prisen på forsikringen din avhenger av flere faktorer, så vel som de spesifikke forsikringstypene du velger. Selvfølgelig er det en forskjell i informasjonen forsikringsselskapet ønsker fra deg om det er en bilforsikring fremfor en innboforsikring. Du kan lese mer om hver type forsikring på våre spesifikke produktsider.

Vanligvis er spørsmål om alder, adresse og annen personlig informasjon inkludert, da det hjelper forsikringsselskapene med å forstå hvor stor risiko det er å forsikre deg og dine eiendeler.

Hvor kan jeg få oversikt over forsikring i Norge?

Få en oversikt over forsikringene på Mimoni ved å enkelt og raskt sammenligne priser. Med Mimoni sin enkle priskalkulatorer kan du få konkrete tilbud fra mange selskaper med én beregning.

Du kan få en oversikt over de forskjellige forsikringene vi sammenligner øverst på denne siden. For å få en oversikt over forsikringspriser, er det bare å sammenligne hvilken type forsikring du ønsker, f.eks. bilforsikring.

Hvilke forsikringer er viktigere enn andre?

Det er alltid godt å ha ansvarsforsikring. Det sørger for at du og andre er dekket hvis du skal skade andre. Av f.eks. å sykle en over på en sykkel (7-9-13!). For bil er en ansvarsforsikring obligatorisk. I tillegg er en ulykkesforsikring også veldig viktig – den forsikrer deg og din familie hvis du har en ulykke.

I tillegg avhenger det mye av din situasjon, inkludert hvor du er i livet. En innboforsikring er relevant hvis du har ting i huset eller leiligheten du synes er verdifulle og helst ikke vil miste. I tillegg er innboforsikring også en ansvarsforsikring i tilfelle du skulle ødelegge andres ting. Det er også forsikring for hus, livsforsikring, helseforsikring, bilforsikring og så videre.

Når kommer det ny forsikring på Mimoni?

Vi jobber hele tiden med å få nye typer forsikringer på Mimoni. Pt. vi sammenligner bl.a. bilforsikring, innboforsikring, boligforsikring og arbeidsledighetsforsikring. Hver gang vi lanserer en ny tjeneste, skriver vi ut den i vårt nyhetsbrev, som du enkelt kan registrere deg for og fra når du vil.

Vi jobber på Mimoni for å sammenligne alle typer forsikringer på sikt – vi håper du vil bruke oss slik at vi kan dekke markedet så snart som mulig.
Hvilke forsikringsselskaper kan jeg sammenligne på Mimoni?
Mimoni sammenligner generelt det meste av markedet på forsikring. Blant annet kan du sammenligne forsikring fra:

Hvilke forsikringsselskaper er det i Norge?

I Norge er det over 50 forsikringsselskaper. Så det er en veldig lang liste, og vi kan ikke komme inn på alle forsikringsselskapene her. Generelt er det imidlertid forsikringsselskaper som Tryg Forsikring, som dekker mange områder, mens nisjebedrifter som Techno Forsikring og Gouda kun dekker henholdsvis bilforsikring og reiseforsikring.

Hvorfor er det viktig å forsikre?

Når du forsikrer deg selv, sørger du for at det er noen å betale høytiden i tilfelle du skulle havne i en større ulykke som har økonomiske konsekvenser.

Selvfølgelig er dette viktig, og vi anbefaler på det sterkeste å forsikre – det er både økonomisk og moralsk forkastelig å utelate viktige – og lovfestede – typer forsikringer som ansvarsforsikring.

Samtidig må du imidlertid være forsiktig så du ikke forsikrer deg for mye. Du trenger kanskje ikke alle typer forsikringer.

Kan jeg kjøpe forsikring på Mimoni?

Nei, du kan ikke kjøpe forsikring på Mimoni, men du kan sammenligne forsikring og deretter velge leverandøren du synes er mest interessant.

Med våre unike sammenligninger kan du spare mye tid i forhold til å måtte gå gjennom alle forsikringsselskapenes kalkulatorer. I tillegg kan vi spare deg for penger og hjelpe deg med å få oversikt over forsikring, som er et marked som noen ganger kan virke forvirrende.

Hva er kaskoforsikring?

En kaskoforsikring dekker hvis bilen din skulle bli stjålet eller skadet i en trafikkulykke. Du må imidlertid fortsatt betale egenandelen hvis du får en skade, men den dekker samtidig også totale skader, noe som kan vise seg å være ekstremt fordelaktig. Kaskoforsikring er imidlertid ikke obligatorisk, akkurat som en ansvarsforsikring, så dette er helt opp til deg. Det er en god idé å ha en kaskoforsikring som supplement til din eksisterende bilforsikring.

Hvordan sparer jeg penger på forsikringen min?

Spar penger på forsikringen din ved å sammenligne de mange tilbyderne og deretter velge den leverandøren som er billigst for dekningen du ønsker. Det er superenkelt, og det er vanligvis veldig små forskjeller fra forsikringsselskap til forsikringsselskap når det gjelder dekningen du får.

Hvordan sammenligner jeg forsikring på Mimoni?

Du sammenligner forsikring på Mimoni ved først å velge forsikringstype du vil sammenligne innenfor – se de forskjellige forsikringstypene ovenfor.

Deretter går du gjennom trakten vår der du vil bli spurt om en rekke opplysninger. Informasjonsselskapene trenger forsikring for å tilby deg spesifikke, personlige tilbud i samme minutt som du er på Mimoni.

Når du har gjennomgått trakten vår, vil du se en resultatside med en rekke forskjellige forsikringstilbud. Velg tilbudet som passer best for dine behov og fullfør kjøpet med det enkelte forsikringsselskapet – lykke til!